Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008020

Kelton Скотова пейка HZ6 e перфектна за тренировки в домашни условия, като с нея ще имате усещането, че тренирате професионално във фитнес зала. Скотовата пейка е тествана да издържи натоварване до 500 килограма. Така можете да тренирате бицепсите си наистина с големи тежести, без да се притеснявате, че ще повредите скотовата пейка. Освен това стенда за ръце може да променя наклона си чрез 6 степени и така допълнително да натоварвате ръцете. Това е наистина професионално фитнес оборудване за тренировки в домашни условия.

Kelton Скотова пейка HZ6 има стабилна основа, която няма да помръдне докато тренирате. Изработена е структурен профил с размери 50 мм х 50 мм х 2 мм, а стенда от стоманен профил с размери 40 мм х 40 мм х 2 мм. Височината на стенда на скотовата пейка се регулира чрез 8 степени, а височината на стойките за щангата чрез 5 степени през 2,5 см. Благодарение на това се постига максимален комфорт по време на повторенията. Стенда за поставяне на ръцете може да се монтира към силови фитнес уреди от сериите Home и Heavy на Kelton.

Възможно е монтиране само на стенда при лежанки Kelton HOME и HEAVY (Triton серия, Spartan и Hyperion) и комбинирани уреди HOME и HEAVY (серия Python, Gladius).

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход