Детайли за продукта

0 Рейтинг
продукт No: 5661008107
not-available.png

Kelton Уред за хиперекстензии Strength PM16 е професионален фитнес уред, който може да се използва във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др., а също така и в домашни условия. Чрез него успешно може да тренирате мускулите на гърба, корема, задните части и бедрата. Този силов уред има иновативен дизайн и тапицерия с анатомична форма.

Този професионален уред за хиперекстензии е изработен от изцяло заварена конструкция с пълно проникване MIG'iem 300A от стоманен профил с размери 80х60х2 мм, което гарантира че фитнес уреда няма да помръдне по време на тренировка.

Kelton Уред за хиперекстензии Strength PM16 има стабилна основа с размери 120 см х 70 см, както и място за краката от гофрирана стомана (4 мм). Уреда има възможност за регулиране на ъгъла в 3 степени, като така ще тренирате мускулите на гърба от различен ъгъл. Освен това можете да регулирате и височината на облегалката чрез 3 степени през 5 см. Тапицерията е изработена от качествени материали по патентована технология на Kelton с дебелина 10 см и анатомична форма за максимален комфорт по време на тренировка.

Kelton Уред за хиперекстензии Strength PM16 има максимално натоварване 500 килограма.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход