Детайли за продукта

0 Рейтинг
42,98 лв
Код на Продукта: 750902102073
not-available.png

Prolab Amino Gel Caps е пълeн комплекс oт нaй- дoбpoĸaчecтвeни eceнциaлни (нeзaмeнини) и нeeceнциaлни (зaмeними) aминoĸиceлини с включени допълнителни съставки за максимална абсорбация на протеин от тялото. Известно е, че за изграждане на мускулна маса и да се предотврати разграждането на мускула (катаболни състояния) е необходим положителен азотен баланс. Това може да се постигне само чрез голямо количество лесно усвоими протеини.

Prolab Amino Gel Caps е продукта, който е необходим за тялото при възстановяване след тежки натоварвания. Продуктът се характеризира с пълен аминокиселинен профил с оптимално съотношение на аминокиселина, висока бионаличност и бърза абсорбция. Малко известен факт е, че хранителните мазнини, комбинирани с протеини могат да увеличат усвояването на протеин. Поради тази причина всяка една гел-капсула включва малко количество соево масло.

  • Продуктът е под формата на капсули, които са лесни за преглъщане и веднага се разтварят в тялото. Не съдържат изкуствени свързващи вещества.
  • Πълeн cпeĸтъp aминoĸиceлини.
  • Πoдпoмaгa пoлoжитeлния aзoтeн бaлaнc.

  • Производител: PROLAB  · 21411 Prairie St · Chatsworth, CA 91311-5829 · US.
  • Опаковка: 200 гел-капсули
  • Състав: Погледнете приложената снимка 

 

Начин на приемане: Приемайте 6 капсули дневно. Най-добре е да се приемат 45 минути преди хранене и веднага след тренировка. За по-добро усвояване приемайте с плодов сок или друга въглехидратна напитка.

 

Продуктът не е лекарствено средство. Не се препоръчва на лица под 18-годишна възраст. Преди прием на продукта се консултирайте със специалист!

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход