Детайли за продукта

0 Рейтинг
23,98 лв
Код на Продукта: 750902202056
not-available.png

Prolab Advanced Caffeine® е патентована формула от всички естествени източници на кофеин: Зелено кафе, Зелен и Бял чай, екстракт от кола ядки, гуарана, кофеин и Chocamine. Благодарение на тях се подобрява производителността, укрепва се издръжливостта, както и забавяне на мускулната умора след тежки тренировки. Prolab Advanced Caffeine® помага за стимулиране прилива на адреналин, увеличава фокусиране на съзнанието и повишава нивата на енергия.
Prolab Advanced Caffeine е твоят надежден партньор в набавянето на тонизиращия адреналин, с който да превземеш залата! Приемането само на една доза ти осигурява пълен спортен пакет от мощна концентрация, високи енергийни нива и максимална издръжливост. Взриви уредите в залата с Prolab Advanced Caffeine!

Caffeine и горене на мазнини

Кофеинът е един от най-популярните термогенни фетбърнъри на пазара, който присъства в абсолютно всяка известна формула. Кофеинът не само потиска апетита и осигурява енергийните нива по време на изтощителната диета, но и пряко участва в горенето на мазнини, като стимулира термогенезата и чрез cAMP механизма.

Caffeine и повече сила и мощ

Кофеинът е една от най-добрите добавки за увеличаване на издръжливостта, силата и мощността. Той е подходящ, както за чисто силови спортове, в които е нужно стимулиране на централната нервна система, така и при чисто кондиционни спортове.

Caffeine и повече тонус и ментална енергия

Кофеинът може да бъде полезен и извън фитнес залата и спортните цели. Кофеинът е една от малкото добавки, които ефективно стимулират когнитивните способности и концентрацията. Изолираният кофеин е идеално средство за подобряване на мозъчната дейност при тежък умствен труд или продължително учене.

  • Естествени източници на кофеин †
  • Увеличаване на енергетиката, концентрацията и издръжливостта †
  • Стимулира изгарянето на калории †
  • Помага Забавяне Умората

 


  • Производител: PROLAB  · 21411 Prairie St · Chatsworth, CA 91311-5829 · US.
  • Опаковка: 60 таблетки
  • Дозировка: 1 капсула х 2пъти на ден (с храната)
  • Състав: Погледнете приложената снимка 

 

Начин на приемане: Приемайте по 1 капсула - 2 пъти дневно с храната.

 

Продуктът не е лекарствено средство. Не се препоръчва на лица под 18-годишна възраст. Преди прием на продукта се консултирайте със специалист!

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход