Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 750902101007
not-available.png

Prolab N-Large2 (3,8 lb) е ефективна формула за покачване на тегло, предназначена за всички, които искат да покачат телесното си тегло. Този гейнър на Prolab осигурява по-голямо количество калории и протеини, отколкото подобни продукти. При създаването на този продукт е отдадено особено значение на количеството протеин, тъй като той играе решаваща роля в изграждането на мускулната тъкан. За получаването на този йонообменен суроватъчен протеин са използвани само съвременни технологии с кръстосан поток микрофилтрация и студена обработка. Prolab N-Large2 има уникален аминокиселинен състав, който притежава максимална биодостъпност, съдържа намалено количество лактоза и се смесва лесно с вода, без помощта на миксер.

Освен всичко това в този продукт не са превишени количеството въглехидрати. N-Large2 съдържа достатъчно въглехдирати за захранването на мускулите по време на тренировка и да се запълнят запасите на гликоген, но не толкова много, за да предизвика отпадналост и сънливост (проучвания са показали, че прекалено големи количества въглехидрати допринася за нивото на серотонин, който е посредник на невронните процеси в централната нервна система ).
Мазнини, въпреки неблагоприятния ефект при високо съдържание, са силно концентриран източник на енергия (два пъти по-ефективен като протеини и въглехидрати) доставят на тялото с витамини А, D, Е и К. Мазнините - е незаменим компонент на всички клетъчни мембрани на нервните мембрани, храносмилателни секрети и най-важното е, че е необходимо за синтеза на хормони. А диета с твърде ниско съдържание на мазнини може да забави растежа на мускулите. Поради тези причини, имате нужда от малко количество мазнини добавени към този продукт.

N-Large2 е специално разработен за справяне с уникалните хранителни нужди на хората, качващи трудно мускулна маса. Това не е типичният гейнър, това е синергична комбинация от динамични съединения генериращи мускулна стимулираща растежа, както бързи и бавни въглехидрати за оптимално усвояване след тренировка, допълнени с гликоген. Изпробвайте истинският си потенциял за натрупване на маса с N-Large2.

Предимства:

  • Формула за максимална мускулна маса †
  • 52 грама концентрат от суроватъчен протеин за генериране на маса †
  • 24.5 грама незаменими аминокиселини само в една доза. †

 

Попитай за вкус!


  • Производител: PROLAB  · 21411 Prairie St · Chatsworth, CA 91311-5829 · US.
  • Опаковка: 3,8 lb ( 1,72 кг)
  • Дозировка: 4 лъжички в 340-460 мл
  • Състав: Погледнете приложената снимка 

 

Начин на приемане: Добавете 4 лъжички в 340-460 мл в студена вода или мляко. Използвайте блендер или шейкър. Най-добре е да се взема между храненията и веднага след интензивни упражнения и преди лягане. Тъй като е силно концентрирана формула, можете да вземете 1/2 порции два или три пъти на ден.

 

Внимание: Продуктът не е лекарствено средство. Не се препоръчва на лица под 18-годишна възраст. Преди прием на продукта се консултирайте със специалист! Спрете употребата и обсъдете с лекаря си, ако възникнат негативни ефекти. Не надхвърляйте предложената доза. Съхранявайте на сухо и хладно място. Пазете далеч от деца. 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход