Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5102001304
not_available.gif

Marbo Sport Хоризонтална пейка MH-L109 може да се използва в домашни условия и има дебала и мека тапицерия за удобство по време на тренировка. Крачетата на пейката са гумирани против плъзгане и драскане на пода. Благодарение на подсилените шевове на тапицерията, тя е изключително здрава и дълготрайна.

Максимално натоварване на Marbo Sport Хоризонтална пейка MH-L109 е до 250 килограма.

Пластмасови капачки на краката

Ние знаем, че лежанката е предназначена за домашна употреба и трябва да бъде адаптирана към всякакъв вид повърхност. Независимо от това какво подово покритие има у вас, тази лежанка може да се постави навсякъде! Благодарение на пластмасовите капачки поставени на краката на лежанката, тя няма да надраска подовата повърхност по време на тренировка.

Професионално изпълнение

Обърнете внимание на изработката! Всички метални части са боядисани чрез прахова технология, което гарантира перфектно покритие на боята и предпазва от надраскване. Новата линия на Home всички винтове и болтове са обезпечени с пластмасови капачки, като така има по-добър вид. Тово придава естетически вид на лежанката и предпазва тялото от случайно нараняване на тях.

Тапицерия

Новият модел лежанка на Marbo MH-L109 има по-дебела тапицерия с ергономична форма, която дава възможност за по-удобна тренировка. Допълнително усилено зашита тапицерия я прави е още по-здрава и устойчива на износване.

 
Хоризонтална лежанка
 
 
 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход