Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5102001071
Този продукт е бил разгледан от 10 човека в последните 24 часа.

Marbo Sport Силов фитнес уред MH-U102 предназначен за тренировки на няколко мускулни групи - коремните мускули, мускулите на ръцете, раменете и др. Височината на този уред ще ви помогне да извършвате и добри набирания с широк хват. Този силов уред има височина 210 см и 4 гумирани дръжки за захващане и лост за набиране, като така можете да изпълнявате различни видове упражнения. За пълен комфорт са тапицирани подложките за двете ръце и на гърба.

Благодарение на здравите стоменени профили от 40 x 40 мм се гарантира пълна стабилност на този фитнес уред, което се изразява в безопасност на вашата тренировка. Всички метални части са боядисани с прахова технология, което гарантира перфектно покритие.

Всички винтове и болтове на Marbo Sport Силов уред MH-U101 имат пластмасови капачки, които предпазват от случайно нараняване. Също така краката на уреда имат поставени гумени капачки против приплъзване и надраскване на пода.

За да се осигури високо ниво на сигурност, оборудването е тествано за безопасност и в съответствие с приложимите стандарти от Европейския център за качество.

 
Силов уред за набиране
 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход