Детайли за продукта

0 Рейтинг
44,98 лв
40,48 лв
Спестявате:
4,50 лв
Отстъпка: 10%
продукт No: 3870005-998
Доставка на продукти в MaxEffect.Eu
Размер
Този продукт се разглежда от 16 човека в момента.

ПОРЪЧАЙ ПРОДУКТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Стоков Кредит с TBI Bank

Reusch Вратарски ръкавици Prisma SD LTD (3870005-998) са предназначени за начинаещи вратари, които едва сега започват своето приключение между двете греди. Материалът от PVC, който се използва, не съдържа латекс, осигурява оптимално захващане, висока устойчивост на абразия и добро омекотяване на удара. Ръкавиците Prisma SD LTD са отличен избор, ако искате защита и добро хващане на ударате или търсите нискобюджетни вратарски ръкавици.

SD пяна - синтетичната пяна SD Super Durable осигурява висока устойчивост на абразия и е добър избор за бъдещи и начинаещи по врата играещи на изкуствени игрални полета.

Специално предназначени за играчи, които играят на изкуствена трева. Меките защитни елементи в ключовите области на ръкавицата намаляват силата на удара и изцяло новата пяна създава най-високи стандарти по отношение на якост и устойчивост на абразия.

Тези вратарски ръкавици са изработени от качествени материали и имат устойчиво на износване покритие SD Super Durable, както и каишка за пристягане. За изработката на ръкавиците е използване технологията Thumbflex ™

Характеристики:

  • Вратарски ръкавици
  • Подходящи за изкуствени настилки
  • Кройка: Expanse Cut
  • Пяна: SD Super Durable
  • Цвят: Бяло/Жълто

PALM: SD - Super Durable
CUT: Expanse Cut
WRIST CLOSURE: Elastic wrist bandage, full strap
BACKHAND: PVC
FEATURES: Thumbflex™
SIZES: 7,5 - 11 (+12)
COLORS: blue/black/shocking orange dots

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход