Детайли за продукта

0 Рейтинг
229,98 лв
Код на Продукта: 1300000151
Този продукт беше разгледан от 6 човека през последните 24 часа.
not-available.png

Tempish Кънки за хокей REVO DSX са разработени за активни играчи на хокей със средно ниво на умения. Външната част на обувките е направена от изключително здрава термопластмаса CYBER 385. Целият корпус е анатомично излят от едно цяло парче. използваната технология и материали осигурява на играчите повече комфорт, по-добра издръжливост и здравина на кънката, по-добра защита на крака и освен това по-ниско тегло на самата кънка.

Външният материал (технически micro-fine nylon) е специално адаптиран посредством "SLIDE waterproof" технология към по-добра водонепромокаемост, като по този начин не ще увеличава теглото на обувката, абсорбирайки вода.

Вътрешен материал - полиран nylon CAMBRA е абсорбиращ материал, който позволява отвеждането на влагата далче от крака. Анатомичната подметка е поставена вътре в кънката, за да осигури стабилна фиксация на крака към стелката.

Благодарение на конструкцията, използваните материали и производствените технологии с подобрени много от общите характеристики на кънките - високо ниво на издръжливост, много комфортно усещане при каране и много добро ниво на маневреност - всичко това при добре пресметнато тегло на кънките.

Tempish Кънки за хокей REVO DSX имат изключително анатомична форма на обувката, с помощта на технологията MEMORY OPTIMAL FIT в зоната на глезена и използваните в зоната на Ахилесовата пета вложки с мемори CLEERON 013S и CLEERON MEMORY на два пласта подпомагат адаптацията на кънката по формата на крака и осигуряват комфорт при каране с високо ниво на контрол. Лагерите са направени от DuPont CORDURA nylon. Острието се подменя TEMPISH GO-TO и е направено от неръждаема стомана, термично обработена за здравина HRC 54 или 55.

Подсилените връзки са устойчиви на вода и не поемат влага, като позволяват да се прикрепи и затегне кънката към крака спрямо индивидуалните нужди на всеки играч. Солидността на цялата кънка е подсилена от тънка подметка направена от екстра твърда пластмаса.

Характеристики:

Подходящи за: Хокейсти със средно и ниско ниво на умения, любителско каране
Външен материал: специална устойчива PVC (light-flexi 3D) - устойчиво на абсорбация на вода, еластично до -25°C. Обувката приляга плътно към формата на крака. Технически fine-micro nylon.
Вътрешен материал: CAMBRA полиран nylon, анатомична подменяема подплата
Конструкция на езика: Анатомичен език от 2-части, 3D конструкция, материал –специално устойчиво PVC – (light-flexi 3D) + филц 9mm с вътрешно подсилване
Конструкция: Нова анатомично подплата на обувката в зоната на глезена и Ахилесовата пета. Подсилена от едно външно парче направено от CYBER 285 материал. Технология на производство: MEMORY OPTIMAL FIT за здраво и комфортно прикрепяне на обувката към крака.
Подплата: Аннатомична подплата с мемори CLEERON 013S на две нива
Острие: TEMPISH GO-TO, закрепящата част към шасито е направена от CORDURA (Dupont nylon) материал. Острието е направено от HRC 54-55 стомана.
Закопчаване: Връзки с покритие против пързаляне
Размери: 40 - 47
ДВЕ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

Размери на вътрешната стелка:

Размер 40 - 25,4 см
Размер 41 - 26,2 см
Размер 42 - 26,9 см
Размер 43 - 27,5 см
Размер 44 - 28,5 см
Размер 45 - 28,5 см
Размер 46 - 29,5 см
Размер 47 - 30,5 см

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход