ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЪРГОВЦИ С МАГАЗИНИ

Спортен Склад (всички спортни стоки на едно място)

 

FLAIR (България)

FLAIR - Спортни Дрехи, Обувки и Аксесоари

 Макс Ефект Спорт ЕООД е оторизиран дистрибутор на българската марка за спортни дрехи, обувки и аксесоари FLAIR. Предлагаме много добри условия и отстъпки за онлайн и реални магазини. Свържете се с нас за повече информация. 

 


 

KELME (Испания)

KELME - Спортна Екипировка и Обувки

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален дистрибутор на испанската марка за спортни дрехи и обувки KELME. За всички търговци на едро с магазини предлагаме много добри условия и отстъпки на едро. Свържете се с нас за повече информация. Също така за спортни клубове и училища, които желаят да бъдат екипирани с качествени дрехи и обувки, могат да получат изгодни оферти.

 


 

SPOKEY (Полша)

Spokey Спортни стоки и Фитнес уреди

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален дистрибутор на полската марка за спортни и туристически стоки и фитнес уреди - SPOKEY. За всички търговци на едро с магазини предлагаме много добри условия и отстъпки на едро. Свържете се с нас за повече информация. Също така за спортни клубове и училища, предлагаме изгодни оферти на много добри цени.

 


 

ROOKIE ROLLERSKATES (Великобритания)

Ролкови Кънки Rookie Rollerskates

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален дистрибутор на английската марка за ролкови кънки - Rookie Rollerskates. За всички търговци на едро с магазини предлагаме много добри условия и отстъпки на едро.

 


 

ОЩЕ МНОГО МАРКИ В СПОРТЕН СКЛАД MAXEFFECT.EU

Предлагаме възможност за сътрудничество с много добри условия и отстъпки за търговци, които предлагат на своите клиенти спортни стоки (за всички видове спорт), фитнес уреди (кардио и силови), спортни дрехи и обувки, туристическо оборудване и много друго. Пълната гама продукти които предлагате може да се запознаете на сайта. 

За онлайн магазини предлагаме специални условия за закупуване на продуктите и предлагането им на своите клиенти.

Свържете с нас, ако желаете да получите подробна информация за начина и условията за работа с нас.

Може да ни изпратите вашите запитвания през контакната форма на сайта  или по електронна поща: contact[at]maxeffect.eu.