Предложение за училища, клубове и отбори

 

Предлагаме голямо разнообразие на спортни стоки, фитнес уреди, туристически стоки и други. Предлагаме индивидуални оферти за спортни клубове (професионални и непрофесионални), училища, университети, детски градини, предприятия, организации, сдружения и др., за които сме подбрали разнообразни и качествени продукти на най-атрактивни цени.

Благодарение на собствен внос и директното ни сътрудничество с производители и вносители, ние ви предлагаме продукти от високо качество на много добри и атрактивни цени. Ние сме много гъвкави и за всяка оферта подхождаме индивидуално според вашите изисквания и нужди.


ОФЕРТА ЗА КЛУБОВЕ

Каним за сътрудничество треньори, мениджъри, управители, директори на спортни клубове и др. Ние можем да оборудваме Вашият клуб и отбор с пълна спортна екипировка - спортни екипи, костюми, спортни дрехи, спортни обувки от най-добрите и най-уважаваните марки. Ние залагаме на качествени дрехи и обувки, така че всички нашите продукти са гаранция за висок комфорт на използване.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА УЧИЛИЩА И УНИВЕРСИТЕТИ

Каним за сътрудничество учители на училища. Ние предлагаме дрехи, обувки и спортни съоръжения с високо качество, което гарантира комфорт, безопасност и удобство на използване. Ние сме оборудвали много училища в рамките на съответния спортен инвентар: спортно и фитнес оборудване, дрехи, обувки и др.

 

СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ ЗА УЧИЛИЩА

Именно в училището се раждат най-големите спортни таланти. Това е идеалното място за показване на спортни умения и повишаване на тяхната квалификация. Ние се грижим за това с оборудване на качествен спортен инвентар. Това е повишава мотивацията за физическа активност и ви позволява да получавате по-добри резултати.

Ние Ви предлагаме високо качество на спортно оборудвания, което може да се използва в училища и спортни клубове. Ние проведохме предварителен подбор и избрахме продукти на водещи марки само с най-високо качество - здрави, издръжливи и сигурни. В случай на възникване на някакви колебания и проблеми, ви препоръчваме да се свържете с нас, за да се разсеят всички съмнения и да ви помогнем да изберете подходящото оборудване.

 

Богат избор спортни стоки за всички дисциплини

В нашия магазин ще намерите висококачествени спортни съоръжения, необходими за провеждане на тренировки във всяка спортна дисциплина. Продуктите които предлагаме са подходящи, както за начинаещи, така и за опитните потребители. Ние постоянно разширяваме нашия асортимент от стоки, за да отговарим на Вашите очаквания. 

Ние избираме единствено продуктите на водещи марки като Spokey, Meteor, Molten, Spalding, Mikasa, Axer, Nils Extreme, Nike, Puma, Adidas, Reebok, Redox,Spurt, ROOKIE, APUS, BREMSHEY SPORT, Christopeit Sport, DHS, EVERLAST, Kelton, KingCamp, RDX, Wish, Yashima, Alpina, Finnlo, Hammer, HUSKY, Lhotse, MAC IN A SAC, RIO ROLLER, SFR, Tempish, HEAD и много други. Избираме спортни продукти, които се радват на положителни отзиви на потребители.

 

Отборните спортове

ФутболНие Ви предлагаме любителско и професионално оборудване за популярните колективни спортове като: футбол, волейбол, хандбал, баскетбол и др. При нас Вие ще намерите професионални футболни топки на известни марки с различни характеристики и в различни ценови диапазони. Ние предлагаме, наред с други неща, кошове за баскетбол, футболни и хандбални врати и различни видове настилки. Предлагаме всичко необходимо за провеждане на любителски и професионални тренировки и турнири.

 

Гимнастика

В богатия асортимент при нас ще откриете и богат избор от гимнастически оборудване: фитнес постелки и топки, матраци, многофункционални пейки и лежанки, степ за аеробика, шведски стени и др. Ние знаем, че освен качествено оборудване за практикуване на този спорт е необходимо и подходящо облекло. В нашия асортимент Ще намерите удобни шорти и клинове, тениски, обувки и други необходими аксесоари.

 

Тенис на маса
В нашата продуктова гама отделили и място за тенис на маса. Ние предлагаме широка гама от здрави и изключително устойчиви  тенис маси и аксесоари, които със сигурност ще отговаря на Вашите очаквания. Имаме и голямо разнообразие на хилки за тенис на маса с високи параметри, мрежи и топки.

 

Плуване
Голям избор на артикули, предназначени за практикуване на водни спортове. При нас Ще намерите спортна екипировка на известни марки на изключително изгодни цени. Ние сме избрали само доказани продукти с високо качество. В асортимента си предлагаме плавници, дъски за плуване, които са подходящи, особено по време на обучение плуване, оборудване за гмуркане, плувни шапкои и голям избор на очила за плуване.

 

Туризъм

Разгледайте и продуктите за къмпинг и туризъм. Ще се изненадате от качествените палатки, спални чували, туристически щеки и обувки, къмпинг мебели и всичко за туризъм, като всичко това ви го предлагаме на много изгодни цени.

 

Обзавеждане за фитнес

ФитнесФизическата активност е изключително важна, ако искаме да се радвате на здраве и поддържана фигура за години напред. За да отговорим на очакванията на нашите клиенти, ние сме подготвили широка гама от фитнес оборудване, което е подходящо за използване във фитнес центрове, спортни зали, както и в домашни условия. Ние постоянно разширяваме нашия асортимент, като постоянно търсим съвременни, високотехнологични кардио фитнес уреди, за да отговорим на Вашите очаквания.  

 

ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАТЕ ПРИ НАС:

  • Най-добрите цени на пазара и в интернет
  • Много добри оферти и отстъпки
  • Изготвяне на индивидуални оферти 
  • Фактури от датата на плащане
  • Отложено плащане (при постоянно сътрудничество)
  • Бърза доставка и изпълнение на поръчките
  • Индивидуален подход към всеки клиент
  • Богат избор на обувки, дрехи и спортна екипировка и оборудване
  • Професионални консултации
  • Щампи за дрехи

Вие сте играч, треньор, президент на всеки екип, компания, организация, училище и т.н.?
Имате нужда от съответните спортни оборудвания и не само?
Индивидуална професионална помощ и професионално обслужване?
Вие сте попаднали на точното място!

Освен това, в рамките на сътрудничеството ние предлагаме: поставяне на банер за вашите спортни събития на нашият сайт и Facebook страницата и така да популяризираме вашия спортен турнир или спортна инициатива.


Може да ни изпратите вашите запитвания през контакната форма на сайта или по електронна поща: contact[at]maxeffect.eu.
В случай на въпроси, не се колебайте да се свържете по телефона: +359 899 001770