Предложение за училища, клубове и отбори

 

Предлагаме голямо разнообразие на спортни стоки, туристически стоки и други. Предлагаме индивидуални оферти за спортни клубове (професионални и непрофесионални) и др., на разнообразни и качествени продукти на най-атрактивни цени.

Благодарение на директното ни сътрудничество с производители и вносители, ние ви предлагаме продукти от високо качество на много добри и атрактивни цени. Ние сме много гъвкави и за всяка оферта подхождаме индивидуално според вашите изисквания и нужди.


ОФЕРТА ЗА КЛУБОВЕ

Ние можем да оборудваме Вашият клуб и отбор с пълна спортна екипировка - спортни екипи, костюми, спортни дрехи, спортни обувки от най-добрите и най-уважаваните марки. Ние залагаме на качествени дрехи и обувки, така че всички нашите продукти са гаранция за висок комфорт на използване.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА УЧИЛИЩА И УНИВЕРСИТЕТИ

Ние предлагаме дрехи, обувки и спортни съоръжения с високо качество, което гарантира комфорт, безопасност и удобство на използване.  Ние можем да оборудваме със съответния спортен инвентар: спортно и фитнес оборудване, дрехи, обувки и др.

 

СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ ЗА УЧИЛИЩА

Именно в училището се раждат най-големите спортни таланти. Това е идеалното място за показване на спортни умения и повишаване на тяхната квалификация. Ние се грижим за това с оборудване на качествен спортен инвентар. Това е повишава мотивацията за физическа активност и ви позволява да получавате по-добри резултати.

Ние Ви предлагаме високо качество на спортно оборудвания, което може да се използва в училища и спортни клубове. Ние проведохме предварителен подбор и избрахме продукти на водещи марки само с най-високо качество - здрави, издръжливи и сигурни. В случай на възникване на някакви колебания и проблеми, ви препоръчваме да се свържете с нас, за да се разсеят всички съмнения и да ви помогнем да изберете подходящото оборудване.

 

Богат избор спортни стоки за всички дисциплини

В нашия магазин ще намерите висококачествени спортни съоръжения, необходими за провеждане на тренировки във всяка спортна дисциплина. Продуктите които предлагаме са подходящи, както за начинаещи, така и за опитните потребители. Ние постоянно разширяваме нашия асортимент от стоки, за да отговарим на Вашите очаквания. 

В нашият каталог може да откриете продуктите на водещи марки в спортният сектор и фитнес оборудването. Избираме спортни продукти, които се радват на положителни отзиви на потребители.

 

Отборните спортове

ФутболНие Ви предлагаме любителско и професионално оборудване за популярните колективни спортове като: футбол, волейбол, хандбал, баскетбол и др. При нас Вие ще намерите професионални футболни топки на известни марки с различни характеристики и в различни ценови диапазони. Ние предлагаме, наред с други неща, кошове за баскетбол, футболни и хандбални врати и различни видове настилки. Предлагаме всичко необходимо за провеждане на любителски и професионални тренировки и турнири.

 

Гимнастика

В богатия асортимент при нас ще откриете и богат избор от гимнастически оборудване: фитнес постелки и топки, матраци, многофункционални пейки и лежанки, степ за аеробика, шведски стени и др. Ние знаем, че освен качествено оборудване за практикуване на този спорт е необходимо и подходящо облекло. В нашия асортимент ще намерите удобни шорти и клинове, тениски, обувки и други необходими аксесоари.

 

Тенис на маса
В нашата продуктова гама отделили и място за тенис на маса. Ние предлагаме широка гама от здрави и изключително устойчиви  тенис маси и аксесоари, които със сигурност ще отговаря на Вашите очаквания. Имаме и голямо разнообразие на хилки за тенис на маса с високи параметри, мрежи и топки.

 

Плуване
Голям избор на артикули, предназначени за практикуване на водни спортове. При нас ще намерите спортна екипировка на известни марки на изключително изгодни цени. Ние сме избрали само доказани продукти с високо качество. В асортимента си предлагаме плавници, дъски за плуване, които са подходящи, особено по време на обучение плуване, оборудване за гмуркане, плувни шапки и голям избор на очила за плуване.

 

Туризъм

Разгледайте и продуктите за къмпинг и туризъм. Ще се изненадате от качествените палатки, спални чували, туристически щеки и обувки, къмпинг мебели и всичко за туризъм, като всичко това ви го предлагаме на много изгодни цени.

 

Обзавеждане за фитнес

ФитнесФизическата активност е изключително важна, ако искаме да се радвате на здраве и поддържана фигура за години напред. За да отговорим на очакванията на нашите клиенти, ние сме подготвили широка гама от фитнес оборудване, което е подходящо за използване във фитнес центрове, спортни зали, както и в домашни условия. Ние постоянно разширяваме нашия асортимент, като постоянно търсим съвременни, високотехнологични кардио фитнес уреди, за да отговорим на Вашите очаквания.  

 

ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАТЕ ПРИ НАС:

  • Атрактивни цени
  • Много добри оферти и отстъпки
  • Изготвяне на индивидуални оферти 
  • Фактури от датата на плащане
  • Отложено плащане (при постоянно сътрудничество)
  • Бърза доставка и изпълнение на поръчките
  • Индивидуален подход към всеки клиент
  • Богат избор на обувки, дрехи и спортна екипировка и оборудване
  • Щампи за дрехи (по заявка на клиента)


Може да ни изпратите вашите запитвания през контактната форма на сайта или по електронна поща: contact[at]maxeffect.eu.